За нас

Ние, Гуга 92, сме малка семейна фирма, основана през 2004 г. Основател и управител – Павлин Гюров, магистър по информатика, с комплексни познания в няколко различни области.

В този сайт искаме да споделим нашият опит в областта на производството и приложението на озона в промишлеността и бита, опит който натрупваме от 2012 г. насам.

Това, в което можете да сте сигурни е, че при нас ще получите полагащото Ви се индивидуално отношение, винаги добра сделка и стопроцентова коректност.

Под добра сделка нямаме предвид най-ниската възможна цена. Ние имаме особено отношение към качеството на предлаганите от нас продукти и смятаме, че нашите клиенти заслужават най-високото качество срещу парите си. Затова имаме строги изисквания към качеството, което предлагаме, които от своя страна имат своята цена. Не смятаме за бизнес местенето на някакви боклуци от единия край на света до другия с цел изкарване на някой лев. За нас екологичният аспект на дейността ни също е много важен. Затова се концентрирахме върху популяризирането на озона като широко-спектърно средство за постигане на различни резултати от пречистване на води и дезинфекция, до приложения в химическата индустрия и адресирането на редица здравословни проблеми.

Позиционирани сме в София, но към момента работим изключително онлайн. Доставяме стоките с куриер. При необходимост от консултация, може да ни намерите на посочените контакти. В случаите, когато е необходимо проектирането на инсталация или друго решение, може да организираме посещение при вас.

Както вече сте свикнали, отвреме-навреме ще има и промоции. Просто следете сайта или се абонирайте за нашите бюлетини.

Актуална информация, въпроси и отговори и отзиви от клиенти има и на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/sistemizaozon

Данни за фирмата:
Име: Гуга-92 ЕООД
Седалище: гр. София
ЕИК: 131226895
Адрес за контакт: София, ж.к. Дружба-1, бл.60, ап.67
Телефон: 02 443 44 42
e-mail: orders@guga92.com